A hétvégén folytatódik a budapesti tavaszi nagytakarítás

Április 22.
BKM
A hétvégén folytatódik a budapesti tavaszi nagytakarítás

Pénteken éjszaka a Váralagút, szombaton éjszaka a Szabadság híd és a városligeti Zielinski híd mosására kerül sor

A Budapesti Közművek keretében önálló szakmai tevékenységet folytató FKF Köztisztasági Divízió tájékoztatja a lakosságot, hogy ezen a hétvégén az alábbi éjszakai köztisztasági munkákra kerül sor:

  • Az FKF munkatársai április 22-én (pénteken) 23.30 órától - 04.30 óráig a Váralagút melegvizes, vegyszermentes, kézi és gépi erővel történő mosását végzik el.,
  • Április 23-án (szombaton) 23.30 órától - 04.30 óráig a Szabadság hidat, valamint a városligeti Zielinski hidat tisztítják meg a szakemberek

A munkák részei az éves, előre tervezett köztisztasági feladatoknak. Az FKF évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest 7 kiemelt forgalmú átkelőjét és a Váralagutat.

A Társaság kéri a gépjárművezetőket, és a kerékpárosokat, hogy a jelzett hétvégi éjszakai időpontokban úti céljuk eléréséhez válasszanak más útvonalat! A Váralagút és a Szabadság híd megtisztításához a helyszínek adottságai miatt, az éjszakai néhány órás időtartamra teljes útzár lesz szükséges, míg a városligeti hídmosás során az útpálya szombat éjszaka is használható lesz.

Budapest, 2022. április 22.

 Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.

FKF Köztisztasági Divízió