FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Január 26.
BKM
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

A Budapesti Közművek keretein belül működő BTI Temetkezési Divízió új, korszerű vállalatirányítási rendszerre áll át.

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapesti Közművek keretein belül működő BTI Temetkezési Divízió új, korszerű vállalatirányítási rendszerre áll át. A fejlesztés hozzájárul többek között ügyfeleink hatékonyabb, rugalmasabb kiszolgálásához is.

Az átállás ideje alatt, 2023.01.27. 12 órától 2023.02.01. 16 óráig a sírhelyek újraváltása, megváltása, temetések megrendelése, valamint a számlázáshoz kapcsolódó tevékenységek – a zökkenőmentes átállás informatikai feltételeinek biztosítása, és ügyfeleink adatainak biztonsága érdekében szünetel.

Az átállás ideje alatt ügyfeleink megkereséseire természetesen teljes körű tájékoztatást adunk, az adott szertartás helye szerinti temetőben temetés megrendeléséhez, illetve egyéb ügyintézéshez időpont foglalására is van lehetőség 2023. 01. 30-án és 31-én. Emellett a szükséges adminisztrációs feladatok előkészítését (anyakönyvezéshez, ÁNTSZ engedélyekhez szükséges dokumentumok kitöltése, konzultáció, megrendelések előzetes egyeztetése) is folyamatosan végzik munkatársaink.


Köszönjük megértésüket és türelmüket!