Hétvégenként takarítják az M3 autópálya fővárosi szakaszán a középső elválasztó szegélyt a BKM munkatársai

április 21.
BKM
Hétvégenként takarítják az M3 autópálya fővárosi szakaszán a középső elválasztó szegélyt a BKM munkatársai

Szombaton és vasárnap egy újabb, XIV. kerületi szakasszal folytatódik a takarítás

A Budapesti Közművek keretében önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió tájékoztatja a lakosságot, hogy munkatársaik Budapest közterületeinek tavaszi nagytakarítása részeként

-           április 22-én, szombaton 07.00 órától – 12.30 óráig, továbbá 

-           április 23-án, vasárnap 07.00 órától – 12.30 óráig 

a tervek szerint az M3 autópálya fővárosi szakaszán, szombaton a Körvasútsori felüljárótól a XIV. kerület bevezető oldali, vasárnap a bevezető oldal még fennmaradó részét követően megkezdi a kivezető oldal középső elválasztó szegély egy szakaszának koncentrált takarítását, saralását is, kézi és gépi erővel, a belső forgalmi sáv lezárása mellett.

Annak érdekében, hogy a takarítással lehetőség szerint minél kevésbé akadályozzák a gépjárműforgalmat, a munkálatokat több szakaszra bontva, öt hétvége alatt végzik el az FKF munkatársai.

A munkálatok során az előző hétvégén a városhatár és a Széchenyi utca közötti XV. kerületi bevezető szakaszról mintegy 42 tonna szennyeződést távolítottak el.

A Társaság kéri a gépjárművel közlekedőket, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, rendkívül körültekintően közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását.

Az FKF továbbá kéri a gépjárművel közlekedőket, hogy segítsék a BKV, valamint a távolsági autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban.

FKF Köztisztasági Divízió